Zeebrugge færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Zeebrugge Ruter

Bestil en færge til Zeebrugge med AFerry. Færger til Zeebrugge, i Belgien, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Zeebrugge fra Hull.

Zeebrugge Færgeselskaber

Færger til og fra Zeebrugge drives af P&O Ferries. Når du leder efter en færge til Zeebrugge, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ijmuiden, Ostend og Rotterdam Europoort for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Zeebrugge færger med P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Zeebrugge bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Zeebrugge færgehavn
  • Zeebrugge færgehavn
  • Zeebrugge færgehavn

Om Zeebrugge

Zeebrugge er en lille landsby på den belgiske kyst og en underafdeling af Brugge, for hvilken det er dets moderne internationale havn. Brugge / Zeebrugge Færgehavn har en lang historie, der går tilbage til begyndelsen af den kristne kalender med perioder med velstand, men også af tilbagegang. Hvert år passerer mere end en million passagerer gennem Zeebrugge færgehavn.

Zeebrugge er et glimrende udgangspunkt for udforskning af Flandern. Kun få kilometer væk fra Zeebrugge finder du den pragtfulde middelalderlige by Bruges med kanaler, historiske bygninger, gode restauranter og beromte chokolade. Eller kor fra Zeebrugge til Antwerpen, diamantcentret i verden, som tager cirka 80 minutter og beundrer sine fantastiske arkitektoniske lækkerier. Du kan også kore to timer og gå til Bruxelles, den tosprogede hovedstad i Belgien, for at besoge det beromte Grand Place, en af Europas smukkeste pladser.

Zeebrugge - Rutekort

se kort

Havneadresser

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

P&O Ferries

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!