Zara færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Zara med AFerry. Færger til Zara, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Zara fra Ancona.

Zara Færgeselskaber

Færger til og fra Zara drives af Jadrolinija. Når du leder efter en færge til Zara, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Bol og Dubrovnik for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Zara færger med Jadrolinija er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Zara bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Zara færgehavn
  • Zara færgehavn
  • Zara færgehavn

Om Zadar

Den smukke historiske kystby Zadar er meget populær på grund af sin fantastiske arkitektur, historie, varmt klima og smukke krystalklare hav. Zadar er den femte storste by i Kroatien og den næststorste i Dalmatien.

Zara - Rutekort

se kort

Havneadresser

Jadrolinija

Gazenica cesta, 23 000, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!