Zante Færger

Kort

Bestil tilbud

Zante Ruter

Bestil en færge til Zante med AFerry. Færger til Zante, i De Ioniske oer, er tilgængelige fra Grækenland. Du kan tage en færge til Zante fra Bari, Brindisi og Kyllini.

Zante Færgeselskaber

Færger til og fra Zante drives af Kefalonian Lines, Levante Ferries, Red Star Ferries og Ventouris Ferries. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Zante, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Zante, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Igoumenitsa, Patras og Paxi for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Kefalonian Lines og andre virksomheder, der opererer til og fra Zante er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Zante bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Zante Ferries
  • Zante Ferries
  • Zante Ferries

Om Zante

Zante Færgehavn er beliggende på oen Zakynthos i de ioniske oer. Zante / Zakynthos har noget for enhver smag, herunder en betagende natur, fremragende restauranter med lokale græske delikatesser, barer og natklubber, vandsport og meget mere. Zante tilbyder også en overflod af indkvartering af faciliteter lige fra campingpladser til luksuriose badebyer.

Zante, der almindeligvis kender som Zakynthos i de fleste dele af verden, er en del af de joniske oer i Grækenland. Zante er en af de mest populære græske oer, især kendt for sine forskellige geografiske områder. Denne trekantede o er bjergrige i Nordvest, en rig frugtbar slette i det centrale område præget af oliventræer og vinmarker og smukke sandstrande i sydost.

Zantes mest populære turistmål, der ofte findes på en række rejsebrochurer, er det smukke sted i Navagio, med storslåede hvide klipper og turkise farvande. Beliggende i den nordvestlige del af oen er dette et must see sted i Zante.

En anden spektakulær natur i Zakynthos er de blå huler under cape Skinari, såkaldt på grund af de blå nuancer på de hvide sten forårsaget af havets refleksioner. Dette er også et populært sted for snorkling til både lokalbefolkningen og turisterne. Zante er også hjemsted for de truede skovskildpadder, der er kendt som Caretta Caretta lokalt, fundet i Kalamabugten.

Zante - Rutekort

se kort

Havneadresser

European Sealines

Lomvardou, Zakinthos 291 00, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!