Ystad færge

Kort

Bestil tilbud

Ystad Ruter

Bestil en færge til Ystad med AFerry. Færger til Ystad, i Sverige, er tilgængelige fra Polen. Du kan tage en færge til Ystad fra Swinoujscie.

Ystad Færgeselskaber

Færger til og fra Ystad drives af Polferries og Unity Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ystad, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ystad, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsinki, Karlskrona og Nynashamn for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ystad færger med Polferries og Unity Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ystad bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Ystad færgehavn
  • Ystad færgehavn
  • Ystad færgehavn

Om Ystad

Ystad er en behagelig svensk by med rode tommerhuse og smukke landskaber. Byen er hjemsted for gallerier, kunstneres studios, caféer og butikker, der sælger lokale kunsthåndværk samt mange turistattraktioner. Ystad byder på en række lokale museer, herunder museer, der skildrer den svenske politistyrke og brandvæsenet gennem historien, og Charlotte Berlin-museet, som er et velbevaret 19. århundrede hus med uændrede mobler, der giver et værdifuldt indblik i det 19. århundredes liv i Sverige. Andre attraktioner i Ystad omfatter Ystad Abbey, som er et franciskanerkloster fra 1267, og Marvinsholms herregård og skulpturpark.

Ystad - Rutekort

se kort

Havneadresser

BornholmerFærgen

Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Sweden

Polferries

Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Sweden

Unity Line

Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!