Yoron Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Yoron Ruter

 • Kagoshima til Yoron / Yoron til Kagoshima
  3 krydsninger ugentligt
  19 hr 40 min.
 • Kametoku til Yoron / Yoron til Kametoku
  3 krydsninger ugentligt
  4 hr
 • Motobu til Yoron / Yoron til Motobu
  3 krydsninger ugentligt
  2 hr 30 min.
 • 3 krydsninger ugentligt
  4 hr 50 min.
 • Naze til Yoron / Yoron til Naze
  3 krydsninger ugentligt
  7 hr 50 min.
 • Wadomari til Yoron / Yoron til Wadomari
  3 krydsninger ugentligt
  1 hr 40 min.

Tilbud

Bestil en færge til Yoron med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Yoron til Naha.

Yoron Færgeselskaber

Færger til og fra Yoron drives af Marix Line. Når du leder efter en færge til Yoron, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Yoron færger med Marix Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Yoron bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Yoron Ferries
 • Yoron Ferries
 • Yoron Ferries

Om Yoron

Yoron er en by beliggende på Yoronjima, i Oshima District, Kagoshima Prefecture, Japan og grænser op til Amami Gunto Quasi National Park. Det er den vigtigste færgehavn på oen.

Yoron er en del af Amamioerne. Yoronjima administreres som byen Yoron, Kagoshima, og oen er ca. 20 kvadratkilometer i masse, der er omgivet af koralrev. Denne subtropiske o er et populært sted at tage på ferie med mange feriesteder, der tilbyder alle former for aktiviteter, herunder vandsport. Sode kartofler, sukkerror og blomsteravl produceres på grund af det varme klima og moderat regn. Andre storre industrier omfatter produktion af destilleret shochu-væske, eddike, havsalt og brun sukkerraffinering. Yoronjima blev invaderet af samurai fra Satsuma Domain i 1609.

Yoron - Rutekort

se kort

Havneadresser

A Line Ferry

Riccho 704, Yoroncho, Oshimagun, Kagoshima, 891-9302, Japan

Marix Line

891-9303 Ritcho 704, Yoronjima, Oshima gun, Kagoshima ken, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!