Yeosu Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Yeosu med AFerry. Indenlandske tjenester i South Korea er tilgængelige fra Yeosu til Jeju.

Yeosu Færgeselskaber

Færger til og fra Yeosu drives af Hanil Express. Når du leder efter en færge til Yeosu, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Yeosu færger med Hanil Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Yeosu bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Yeosu Ferries
  • Yeosu Ferries
  • Yeosu Ferries

Om Yeosu

Byen Yeosu ligger i den sydkoreanske provins Jeollanam-do. Det har omkring 300.000 indbyggere. Byen omfatter en halvo og 317 oer ud for Sydkoreas sydkyst. I byen ligger et af landets nationale skatte: Jinnamgwan Hall fra 1598. Oen Odong er en anden attraktion i byen.

Yeosu - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hanil Express

Expo Cruise Terminal, Expo-daero, Yeosu-si, Jeollanam-do,, 320-66, South Korea

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!