Yakushima Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Yakushima Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Yakushima med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Yakushima til Kagoshima.

Yakushima Færgeselskaber

Færger til og fra Yakushima drives af Tane Yaku Jetfoil. Når du leder efter en færge til Yakushima, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Yakushima færger med Tane Yaku Jetfoil er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Yakushima bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Yakushima Ferries
  • Yakushima Ferries
  • Yakushima Ferries

Om Yakushima

Yakushima er en subtropisk o ud for kyushu-kysten og tilhorer Osumi-oerne i det japanske præfektur Kagoshima. Dækket af en cedertræ, der er vært for nogle af Japans ældste levende træer, dækker oen et areal på 500 km² og har omkring 13.000 indbyggere. I oens omfattende cedar skov er træer mere end 1000 år kærligt kaldt Yakusugi (en kombination af Yakushima og Sugi, det japanske ord for cedertræ). Yakushimas skove siges at have inspireret skovmiljoet i Hayao Miyazakis film Prinsesse Mononoke. Som en subtropisk bjergagtig o har Yakushima mange regner hele året rundt og inspirerer lokalt til at regne "35 dage om måneden".

Yakushima - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Miyanoura 1208-11, Yakushima-machi, Kumage-gun, 891-4205, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!