Wellington færgehavn

Kort

Bestil tilbud

Wellington færger Ruter

Bestil en færge til Wellington færger med AFerry. Indenlandske tjenester i New Zealand er tilgængelige fra Wellington færger til Picton.

Wellington færger Færgeselskaber

Færger til og fra Wellington færger drives af Bluebridge og Interislander. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Wellington færger, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Wellington færger, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Wellington færger færger med Bluebridge og Interislander er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Wellington færger bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Wellington færgehavn
  • Wellington færgehavn
  • Wellington færgehavn

Om Wellington

Byen er New Zealands hovedstad og er en fantastisk blomstrende kystby med næsten 400.000 indbyggere.

Wellington faciliteter

Terminalen i Wellington er åben fra 06:30 til 18:15 dagligt (åbningstider kan dog variere afhængigt af færgesejlplanen). Denne moderne havn tilbyder en masse faciliteter, bl.a. en café, toiletter og opbevaringsskabe.

Wellington retninger

I bil: Havnen er let at finde i bil, hvis blot man følger de mange skilte. Der tilbydes i havnen op til 30 minutters gratis parkering, men disse pladser er meget eftertragtede særligt i myldretiden. Derudover er der langtidsparkering som i øjeblikket koster $ 10 per dag.

GPS: Hvis du bruger GPS i bilen, kan Interislander terminalerne findes i Points of Interest menuen, som regel under kategorierne transit eller færger. Breddegrad -41.15.863759999999871 og længdegrad 174. 47.201220000000035.

Wellington færger - Rutekort

se kort

Havneadresser

Bluebridge

50 Waterloo Quay, Wellington, Wellington 6011, New Zealand

Interislander

Wellington Terminal, 1 Aotea Quay, Wellington 6011, New Zealand

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!