Wando

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Wando er berømt for sin tang (kim). Ofte kan du se store mængder af tang tørre i solen over hele øen. En butik på tværs af gaden fra færgeterminalen sælger enorme pakker af tørret tang og er et besøg værd.

  • Wando færgehavn
  • Wando færgehavn
  • Wando færgehavn

Havnefacilliteter

Wando's færgehavn tilbyder en komplet vifte af tjenester og faciliteter.

Rutebeskrivelse

Cirka 25 minutters gang eller en kort taxatur fra færgehavnen ligger der en busterminal, hvorfra du kan komme til både øst og vest med en lokal busservice.

Om Wando

Cheongsando er en af ​​de mange øer i Wando, som er så smuk, at den er blevet udpeget som en del af Dadohae Marine National Park. Cheongsando er dækket med grønne bygmarker, hvorfra besøgende kan se ud over spektakulært blå ocean. Øen har derudover en charmerende stemning med traditionelle stengærder.

Om rederiet

Hanil Express' flåde består af rummelige og moderne færger, der kombinerer funktionerne fra tradionelle færger og krydstogtskibe, som gør at der tilbydes en lang række faciliteter

Wando færger - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hanil Express

310-1 Wando-eup, Jeollanam-do, South Korea

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!