Wadomari Færger

  • Sammenlign tider og priser for Wadomari

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Bestil en færge til Wadomari med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Wadomari til Yoron.

Wadomari Færgeselskaber

Færger til og fra Wadomari drives af Marix Line. Når du leder efter en færge til Wadomari, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Wadomari færger med Marix Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Wadomari bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Om Wadomari

Wadomari er en by beliggende på den nordlige ende af Okinoerabujima, i Oshima District i Kagoshima Prefecture i Japan. Med moderat regn og et varmt klima er oen velegnet til landbrug og blomsteravl. Den storste industri er produktionen af destilleret shochu-væske. Wadomari (Oshima-gun Wadomari-cho) er en lille havneby i Oshima-distriktet, Kagoshima Prefecture, Japan. Faciliteterne på Wadomari er begrænsede, men herfra kan du tage en færge til oerne, herunder Kagoshima på Kyushu Island, Naha på den sydlige kyst af Okinawa-oen og Naze på Amami-oen.

Wadomari - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!