Vulcano færge

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Vulcano med AFerry. Du kan bruge Vulcano til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien og Sicilien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Vulcano til Ginostra, Lipari og Stromboli mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Messina, Milazzo og Napoli.

Vulcano Færgeselskaber

Færger til og fra Vulcano drives af Liberty Lines og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Vulcano, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Vulcano, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Vulcano færger med Liberty Lines og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Vulcano bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Vulcano færgehavn
  • Vulcano færgehavn
  • Vulcano færgehavn

Om Vulcano

Vulcano Ferry Port er beliggende på den lille og smukke o Vulcano. Vulcano er en del af de eoliske oer i det nordlige Sicilien, Italien. Vulcano er beromt for sine mudderbad og for sit fantastiske landskab. Den indeholder flere vulkanske centre, herunder en af fire aktive vulkaner i Italien. Krateret er hovedattraktionen af Vulcano. Vulkanen er lille, men hyggelig, og der er flere fine udendors caféer.

Vulcano - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Molo di Levante, 98050, Italy

Liberty Lines

, 98050 Vulcano Porto ME, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!