V. Praia Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til V. Praia med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra V. Praia til Porto Velas.

V. Praia Færgeselskaber

Færger til og fra V. Praia drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til V. Praia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

V. Praia færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til V. Praia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • V. Praia Ferries
  • V. Praia Ferries
  • V. Praia Ferries

Om V. Praia

V. Praia ligger på Graciosa oen. Oen er et af ni oer fundet på Azorerne - en gruppe af oer 850 miles vest for den portugisiske kyst. Denne by Praia har en befolkning på kun 900 personer (ca.). Fra byen vil du hojst sandsynligt være på vej til de mest populære turistområder i Santa Cruz da Graciosa. Herfra kan du nyde mange aktiviteter fra vandreture til dykning.

V. Praia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Porto da Praia da Graciosa, Vila da Praia, 9880 - Praia, Ilha da Graciosa, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!