Volos Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Volos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Volos med AFerry. Færger til Volos, i Grækenland, er tilgængelige fra Sporaderne. Du kan tage en færge til Volos fra Alonissos, Glossa, Skiathos og Skopelos.

Volos Færgeselskaber

Færger til og fra Volos drives af ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Volos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Volos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Volos færger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Volos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Volos Ferries
  • Volos Ferries
  • Volos Ferries

Om Volos

Volos er en havneby i Thessaly på fastlandet Grækenland, cirka 200 miles nord for Athen. Volos er en moderne by med mytiske rodder. Mens et stort antal moderne bygninger blev opstillet efter katastrofale jordskælv i 1955, er moderne Volos bygget på stederne i den antikke by Iolcos, det mytologiske helt Jason og Argonauternes hjemland, som såvel som Magnesia, som i legenden er Centaurs fodested.

Modern Volos er bygget på området af de antikke byer Demetrias, Pagasae og Iolkos. Iolkos var det græske helt Jasons hjemland. I dag kan du vandre langs "Centaurs Path", tage en tur på den historiske Pelion Railway eller bare nyde solen ved kysten.

Volos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Volos Port, Kentriki Provlita, Volos 38500, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!