Vlore Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Vlore Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Vlore med AFerry. Færger til Vlore, i Albanien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Vlore fra Brindisi.

Vlore Færgeselskaber

Færger til og fra Vlore drives af Red Star Ferries. Når du leder efter en færge til Vlore, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Durres og Saranda for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Vlore færger med Red Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Vlore bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Vlore Ferries
  • Vlore Ferries
  • Vlore Ferries

Om Vlore

Vlore færgehavn er Albaniens næststorste havn efter Durres, hvor Egeerhavet moder Adriaterhavet. Vlores placering på Vlore-bugten, et indlob, der vender mod Adriaterhavet, gor det strategisk til en meget vigtig havneby. Byen Vlore er hjemsted for en række olivenlunde, der trives i det varme middelhavsklima Vlore. Vlore er også kendt for et materiale kaldet Valonia (opkaldt efter selve byen), som i vid udstrækning anvendes i tannere, der stammer fra egeskovene i de omkringliggende bjerge. Idéer til dagsudflugter omfatter at udforske det bredere område, som både er utæmmet og smukt. Afslappende turiststrande med klart vand er blot en håndfuld kilometer væk, og hvis man folger kystvejen syd, er der en række dejlige små feriesteder overset af de store bjerge af Llogora National Park.

Vlore - Rutekort

se kort

Havneadresser

Red Star Ferries

Port of Vlore, Vlore, Albania

European Seaways

Port of Vlore, Vlore, Albania

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!