Vladivostok Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Vladivostok med AFerry. Færger til Vladivostok, i Rusland, er tilgængelige fra Japan og South Korea. Du kan tage en færge til Vladivostok fra Donghae og Sakaiminato.

Vladivostok Færgeselskaber

Færger til og fra Vladivostok drives af DBS Cruise Ferry. Når du leder efter en færge til Vladivostok, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Vladivostok færger med DBS Cruise Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Vladivostok bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Vladivostok Ferries
  • Vladivostok Ferries
  • Vladivostok Ferries

Om Vladivostok

Vladivostok er Ruslands sydostligste havn og er det administrative centrum for Primorsky-området nær grænserne med Kina og Korea. Vladivostok er en handelsby og det administrative centrum for Primorsky Krai, Rusland, beliggende tæt på Golden Horn Bay, og ikke langt fra Ruslands grænser med Kina og Nordkorea.

Arsenyev Primorye Museum åbnede i 1890, er et af Primorsky Krais vigtigste museer. Sammen med hovedanlægget har den tre grene i Vladivostok og fem grene i andre områder i Krai.

Vejret varierer afhængigt af årstiden, januar er generelt koldt under frysepunktet, og august er temmelig varmt over 20 ° C. Mest behagelige og solrige dage er i august og september. Slutningen af sommeren kan dog bringe Stillehavsmonsoner, der holder i et par dage i træk.

Vladivostok - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Daea Line

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

DBS Cruise Ferry

9 Strelnikov Street, Vladivostok, Primorsky Krai, 660090, Russia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!