Virtu Ferries

Virtu Ferries
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Virtu Ferries har en meget moderne flåde af hurtige færger, der virkelig vil give dig mulighed for at nyde din ferie i Malta. Alternativt, hvis du allerede er i Malta, giver Virtu Ferries dig chancen for at udforske den historiske og smukke ø Sicilien, som en del af din ferie.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 60 minutter før afgang for gående passagerer og mindst 90 minutter før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Virtu Ferries Ruter

  Tilbud

  • Book færger til Sicilien og Malta
  • Book færger til Sicilien og Malta
  Bemærk venligst:

  Ruten Catania-Malta er kun tilgængelig for gående passagerer og prisen inkluderer en busbillet mellem Catania og Pozzallo.

  Ruten Pozzallo-Malta er tilgængelig for køretøjer.

  Ombord Virtu Ferries

  Virtu Ferries har en flåde på seks hurtige færger. Den største færge af de seks, Jean de la Valette, transporterer 800 passagerer og 156 køretøjer mellem Valletta og Pozzallo.

  Om bord på alle færger finder du siddepladser i form af flysæder og toiletter. Rygning er ikke tilladt indenfor på selve færgerne, men det er tilladt på dækket. På nogle færger vil du finde en lounge og en restaurant samt diverse shopping faciliteter mm.

  video

  Virtu Ferries YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!