Vila do Porto Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Vila do Porto Ruter

Bestil en færge til Vila do Porto med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Vila do Porto til Ponta Delgada.

Vila do Porto Færgeselskaber

Færger til og fra Vila do Porto drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Vila do Porto, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Vila do Porto færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Vila do Porto bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Vila do Porto Ferries
  • Vila do Porto Ferries
  • Vila do Porto Ferries

Om Vila do Porto

Vila do Porto er en havn på oen Santa Maria, en del af Azorernes skärgård, 850 km vest for Portugal i det nordlige Atlanterhav. Vila do Porto har kun omkring 5.600 indbyggere. Byen byder på nogle sjove aktiviteter for turister, herunder en delfin safari, dykning og en jeep tur på oen. Vila do Porto er hovedstaden på oen Santa Maria og ligger i en bugt omgivet af klipper. Byen er ganske lille og let at besoge og nyde middelalderen af de ældre kvarterer.

Vila do Porto - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Porto de Vila do Porto, 9580 - Vila do Porto, Ilha de Santa Maria, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!