Viking Line

Viking Line
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Viking Line færger til Helsinki, Mariehamn, Stockholm, Tallinn, Langnas og mange andre spændende destinationer! Viking Line blev etableret i 1959 og har siden sat nye højder for behagelighed og service ombord på deres moderne og hurtige cruise færger. AFerry.dk har altid billige Viking Line billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle Viking Line ruter og alle de seneste priser og afgange.

Oversigt

Ruter:
18
Korteste krydsning:
Kapelskär - Marienhamm
2 hr 15 min.
Mest populære rute:

Tilbud

Viking Line Ruter

  • Book færger til Finland, Åland, Sverige og Estonien
  • Book færger til Finland, Åland, Sverige og Estonien

Ombord Viking Line

Viking Line tilbyder en lang række faciliteter ombord, såsom underholdning, restauranter, barer, lounges, sauna, en swimmingpool og andre afslappende spa muligheder. Alt sammen for at give dig en uforglemmelig rejse!

Der er et stort udvalg af hyggelige overnatningsmuligheder, hvor du kan vælge mellem enkelt kahytter og større familie kahytter. Der er også mulighed for deluxe og suite kahytter med eget toilet, bad, radio og air conditioning.

Om aftenen kan du nyde live underholdning og en lækker middag. Der tilbydes både traditionelt skandinavisk mad, buffet, a la carte samt tapas og vin barer. Der er også amerikanske og italienske restauranter på nogle af Viking Line færgerne.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på Viking Line færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!