Victoria Færger

  • Sammenlign tider og priser for Victoria

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Victoria Færger - Priser fra 2 259 DKK

Bestil en færge til Victoria med AFerry. Færger til Victoria, i Canada, er tilgængelige fra . Du kan tage en færge til Victoria fra Seattle.

Victoria Færgeselskaber

Færger til og fra Victoria drives af Clipper Vacations. Når du leder efter en færge til Victoria, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Victoria færger med Clipper Vacations er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Victoria bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Victoria Ruter

Om Victoria

Victoria havnen i British Columbia, Canada ligger ved foden af Vancouver Island og tilbyder besogende en god blanding af gammeldags charme med sin ånd i England og nye verdenserfaringer med glitrende vandfronter med frodige gronne områder, butikker og restauranter fyldt med lokalt producerede varer og et godt udvalg af udendors eventyr for alle at sidde fast i. Alle med gode færgeforbindelser til fastlandet via Seattle, hvad mere kan du onske!

Victoria tilbyder en blanding af moderne Canada og koloniale England. Den blomstrende cafe scene fremkalder den europæiske atmosfære, samtidig med at den vidunderlige udendors venter lige uden for doren. Uanset hvad dine planer er, vil denne by ikke lade dig ned med sine naturlige, historiske, kulinariske og kulturelle fornojelser. Nyd alle former for udflugter, herunder kajakroning og glasbundt-bådture for at komme tæt på dette havnehavn.

Victoria - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!