Ventspils Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ventspils Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ventspils med AFerry. Færger til Ventspils, i Letland, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Ventspils fra Nynashamn.

Ventspils Færgeselskaber

Færger til og fra Ventspils drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Ventspils, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ventspils færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ventspils bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ventspils Ferries
  • Ventspils Ferries
  • Ventspils Ferries

Om Ventspils

Ventspils på Ostersoen og på Ventra-floden er den perfekte indgang til det nordvestlige Letland og også en vidunderlig destination i sig selv. Inden for byens centrum kan man nå de fleste steder til fods inden for 15-20 minutter. Offentlig transport drives af det lokale busselskab "Ventspils Reiss" med moderne blåfarvede busser og minibusser. De fleste busstoppesteder har et kort over ruter og tidsplaner for linjerne der stopper der.

Der er et turistkontor ved siden af færgeterminalen hvor du kan hente et kort over byen gratis og soge vejledning om, hvad du skal gore og se i byen.

Et sted værd at besoge er Livonian Order Castle. Det er en af de ældste middelalderlige fæstninger, der har overlevet til denne dag. Det menes at slottet dateres til mindst 1290, hvilket er den dato, den blev optaget forst. Omfattende renovering begyndte i 1995 at genopbygge slottet til, hvordan det så ud på 1800-tallet.

I hele byen finder du blomstermoduler. Blomsterne er ikke kun arrangeret i blomsterbed, men der er også blomsterklokke og levende blomsterskulpturer. Også i hele byen er der talrige farverige koeskulpturer, der forbliver fra "Cow Parade", en international kunstbegivenhed i 2002.

Ved siden af havnen på den sydlige mole vil du den gigantiske blå "somor-ko" statue. Denne blå ko statue om hojden af to mænd er meget imponerende og er klædt i traditionelle blå sejlere regalia og absolut et besog værd, for du forlader havnen på dine rejser.

Ventspils - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

19 Jana Street, Ventspils, LV-3601, Latvia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!