Venice færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Venice Ruter

Bestil en færge til Venice med AFerry. Færger til Venice, i Italien, er tilgængelige fra De Ioniske oer, Grækenland, Kroation og Slovenien. Du kan tage en færge til Venice fra Igoumenitsa, Korfu, Patras, Piran, Pola, Porec, Rovigno og Umago.

Venice Færgeselskaber

Færger til og fra Venice drives af ANEK Superfast, Atlas Kompas, Minoan Lines og Venezia. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Venice, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Venice, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cesenatico, Pesaro og Ravenna for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med ANEK Superfast og andre virksomheder, der opererer til og fra Venice er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Venice bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Igoumenitza - Venedig
(Minoan Lines)
DKK3,732
  • Booked: Friday, September 4, 2020
  • Rejs: Friday, September 11, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • Venice færgehavn
  • Venice færgehavn
  • Venice færgehavn

Om Venedig

Venedig i Norditalien er hjemsted for ca. 272.000 indbyggere og er et af de mest beromte og populære turistmål i verden. Venice Ferry Port er en travl og populær havn, der sorger for sydeuropa med indgang til Adriaterhavet og Middelhavet. Venice Ferry Port ligger tæt på Venedig og alle dens attraktioner. Venedig består af 118 små oer i den myke venetianske lagune, der strækker sig mellem Po og Piave floder.

Venedig er bedst kendt for sine kanaler og vandveje; som forbinder de mange små oer i Venedig. Der er dog mere til Venedig end vand - Venedig er hjemsted for nogle af verdens smukkeste og mest anerkendte bygninger og arkitektur, såsom St. Marks Basilica og Torre dell'Orologio uretårnet, der overser Markuspladsen.

Venedig har også produceret og huse nogle vigtige kunstarter som de venetianske malerier og skulpturer, der masserer kirkerne i Venedig. Meget af Venedigs kunstværker ses i de mange gallerier i Venedig, som det enorme Palazzo Grassi og Museo Correr, og udstilles hvert år i den internationale festival Biennale di Venezia.

Venedig i sig selv er et stort turist syn, en af de mest betagende i verden. Besogende vil bare nyde beundring af udsigten, og cruising langs Canal Grande opdager skonheden i denne by.

Venice - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANEK Superfast

Fusina Ferry Terminal, Via dellâ Elettronica, 30176 Fusina (Venezia), Italy

Atlas Kompas

S. Basilio Terminal, Fondamenta Zattere Al Ponte Lungo, Venice, 30123 Venezia, Italy

Minoan Lines

Venice Ro-Port MoS S.C.p.A., Via Autostrade del Mare (Via dell'Elettronica s.n.c.), 30176, Venezia - Fusina

Commodore Cruises

30123, Venezia, Italy

Venezia

Stazione Marittima San Basilio, 30123 Venezia, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!