Varberg færge

  • Sammenlign tider og priser for Varberg

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Varberg Færge - Priser fra 1 396 DKK

Bestil en færge til Varberg med AFerry. Færger til Varberg, i Sverige, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Varberg fra Grenaa.

Varberg Færgeselskaber

Færger til og fra Varberg drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Varberg, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gothenburg, Helsingborg og Malmo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Varberg færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Varberg bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Varberg Ruter

Om Varberg

Varberg Færgehavn ligger midt på den svenske vestkyst, ca. 70 km syd for Göteborg. Havnen er let tilgængelig ad landevej og jernbane. Forsendelse har længe været en vigtig del af livet for Varberg-regionen, og Varbergs havn er veludstyret.

Varberg har en befolkning på ca. 26.000 indbyggere og er kendt for sin gamle fæstning, og dens traditionelle spa-behandlinger. Ud over den fantastiske kystlinie kan Varberg prale af vildt, stenet terræn og smukke soer og skove i nærheden. Varbergs mest beromte syn er festningen; en stor og imponerende bygning fra 1280, der tiltrækker mange besogende.

Varberg - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!