Varberg færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Varberg med AFerry. Færger til Varberg, i Sverige, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Varberg fra Grenaa.

Varberg Færgeselskaber

Færger til og fra Varberg drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Varberg, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gothenburg, Helsingborg og Malmo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Varberg færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Varberg bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Varberg færgehavn
  • Varberg færgehavn
  • Varberg færgehavn

Om Varberg

Varberg Færgehavn ligger midt på den svenske vestkyst, ca. 70 km syd for Göteborg. Havnen er let tilgængelig ad landevej og jernbane. Forsendelse har længe været en vigtig del af livet for Varberg-regionen, og Varbergs havn er veludstyret.

Varberg har en befolkning på ca. 26.000 indbyggere og er kendt for sin gamle fæstning, og dens traditionelle spa-behandlinger. Ud over den fantastiske kystlinie kan Varberg prale af vildt, stenet terræn og smukke soer og skove i nærheden. Varbergs mest beromte syn er festningen; en stor og imponerende bygning fra 1280, der tiltrækker mange besogende.

Varberg - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Varberg Färjeläge, Danmarksterminalen, 432 22, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!