Valverde Færger

  • Sammenlign tider og priser for Valverde

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Valverde Færger - Priser fra 838 DKK

Bestil en færge til Valverde med AFerry. Færger til Valverde, i De Kanariske Oer, er tilgængelige fra Tenerife. Du kan tage en færge til Valverde fra Los Cristianos.

Valverde Færgeselskaber

Færger til og fra Valverde drives af Naviera Armas. Når du leder efter en færge til Valverde, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Valverde færger med Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Valverde bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Valverde Ruter

Om Valverde

El Hierro har et varieret landskab med hoje bakker og dybe dale, der toppede over 500 meter over havets overflade. Hojden kan gore en væsentlig forskel for klimaet, som generelt er tropisk.

På nordkysten er vandene rolige nok til svomning, og der er en sort sandstrand beliggende i en bugt. Valverde er et fantastisk sted for vandreture, som toppen af bakkerne byder på spektakulær udsigt over kysten og byen nedenfor.

Valverde - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!