Vaasa Færger

Kort

Bestil tilbud

Vaasa Ruter

Bestil en færge til Vaasa med AFerry. Færger til Vaasa, i Finland, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Vaasa fra Umea.

Vaasa Færgeselskaber

Færger til og fra Vaasa drives af Wasaline. Når du leder efter en færge til Vaasa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Vaasa færger med Wasaline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Vaasa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Vaasa Ferries
  • Vaasa Ferries
  • Vaasa Ferries

Om Vaasa

Vaasa er forbundet med Umea ved Wasaline-færger, og som Umea led Vaasa en stor ild i 1852, der efterlod meget af byen i ruiner. Beslutningen blev truffet om at flytte Vaasa tættere på havet, og den svenske arkitekt Carl Axel Setterberg blev udnævnt til den fortrolige arkiteks for at genopbygge byen.

Du kan stadig besoge gamle Vaasa, hvor du finder ruiner og en 18. århundredes domkirkebygning, der overlevede ilden, men er blevet omdannet til Korholm Kirke.

Hvis du er fascineret af moderne arkitektur, finder du nogle unikke bygninger i Vaasa. Hold oje med Vasa Universitets Campus, Center City Block og Huutoniemi Church.

Vaasa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Wasaline

Vanha Satamatie, , 65170 Vaasa, Finland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!