Ustica Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Ustica med AFerry. Færger til Ustica, i Italien, er tilgængelige fra . Du kan tage en færge til Ustica fra Palermo.

Ustica Færgeselskaber

Færger til og fra Ustica drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Ustica, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ustica færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ustica bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ustica Ferries
  • Ustica Ferries
  • Ustica Ferries

Om Ustica

Ustica ses som gatewayen til det sicilianske fastland. Denne lille italienske o ligger lige udenfor Siciliens nordkyst, hvilket gor Ustica til Palermo til en populær færgeoverfart. Oen får sit navn fra romerne og er latinsk for brændt efter dets sorte farvede klipper. Selv om oen også er kendt lokalt som den "sorte perle".

Ustica - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!