USA Færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til USA

 • Færger fra Canada til USA

 • Færger fra De Forenede Stater til USA

  • Boston - Provincetown
   Boston Harbour Cruises driver færgerovergange på ruten Boston - Provincetown
   2 krydsninger dagligt
   Få Pris
  • Boston - Salem
   Boston Harbour Cruises driver færgerovergange på ruten Boston - Salem
   4 krydsninger dagligt
   Få Pris
  • Provincetown - Boston
   Boston Harbour Cruises driver færgerovergange på ruten Provincetown - Boston
   2 krydsninger dagligt
   Få Pris
  • Salem - Boston
   Boston Harbour Cruises driver færgerovergange på ruten Salem - Boston
   4 krydsninger dagligt
   Få Pris

Book en færge til USA, eller endda inden for USA, med AFerry. AFerry har altid billige priser på USA færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. USA færger opererer fra 2 færgehavne - Bimini og Seattle. Du kan bestille en færge til USA fra Canada ved hjælp af Victoria til Seattle færgeruten. Der er også en indenrigsrute inden for USA forbinder Miami og Bimini.

USA Færgeselskaber

Færger til og i USA drives af 2 Færgeselskaber - Clipper Vacations og FRS Caribbean. Fordi der er 2 færgerfirmaer og 2 færgeruter, kan sammenligning af priser og tidspunkter være meget nyttigt for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. Virksomheder som FRS Caribbean og Clipper Vacations tilbyder uovertrufne tjenester, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du går ombord. At rejse til eller i USA bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!