Umea Færger

Kort

Bestil tilbud

Umea Ruter

Bestil en færge til Umea med AFerry. Færger til Umea, i Sverige, er tilgængelige fra Finland. Du kan tage en færge til Umea fra Vaasa.

Umea Færgeselskaber

Færger til og fra Umea drives af Wasaline. Når du leder efter en færge til Umea, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Umea færger med Wasaline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Umea bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Umea Ferries
  • Umea Ferries
  • Umea Ferries

Om Umeå

Umea er kendt som "Solvbjerget" og ligger ved udmundingen af Ume-floden. Efter Umeas store brand i 1888 blev hele byen genopbygget og tusindvis af birketræer blev plantet på gaderne.

Bildmuseet museet er en af hovedattraktionerne i Umeå. Udstilling af samtidskunst fra Sverige og rundt om i verden kan du opleve malerier, skulpturer, graffiti, design og arkitektur med omkring 15 unikke udstillinger hvert år. Museet er åbent hele året og adgang er gratis.

På Älgens Hus får du en en gang i livet oplevelse ved at komme lige tæt på en elg. Umea er hjemsted for Europas forste elggård, hvor du kan rore tamme elke - noget du ville kæmpe for at gore andre steder.

Umea - Rutekort

se kort

Havneadresser

Wasaline

Umea Ferry Port, 913 32 Holmsund, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!