Umago færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Umago med AFerry. Færger til Umago, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Umago fra Venice.

Umago Færgeselskaber

Færger til og fra Umago drives af Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Umago, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Umago, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Lussino og Novalja for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Umago færger med Atlas Kompas og Venezia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Umago bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Umago færgehavn
  • Umago færgehavn
  • Umago færgehavn

Om Umag

Den fantastiske badeby Umag i det nordlige Kroatien er hjemsted for den årlige Kroatiske Open ATP-tennisturnering. Byens nordlige beliggenhed betyder, at det kun er et stenkast fra Venedig i Italien og er derfor det perfekte indgangspunkt i Kroatien fra Italien eller en hurtig flugtmål, hvis du planlægger at besoge Venedig eller Norditalien.

Umago - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!