Turku - Stockholm færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    9 hr 55 min.
    Få Pris
  • 1 krydsninger dagligt
    10 hr 35 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Turku til Stockholm færger forbinder Finland og Sverige med Tallink Silja og Viking Line. Udover at sammenligne priser og tider for Turku til Stockholm, viser vi også resultater for Helsinki til Stockholm og Naantali til Kapelskär for at hjælpe dig med at komme fra Finland til Sverige til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Turku og Stockholm. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Turku til Stockholm priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Turku til Stockholm - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Turku til Stockholm rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!