Turku færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Turku Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Turku med AFerry. Færger til Turku, i Finland, er tilgængelige fra Åland og Sverige. Du kan tage en færge til Turku fra Langnas, Mariehamn og Stockholm.

Turku Færgeselskaber

Færger til og fra Turku drives af Tallink Silja og Viking Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Turku, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Turku, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsinki og Naantali for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Turku færger med Tallink Silja og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Turku bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Turku færgehavn
  • Turku færgehavn
  • Turku færgehavn

Om Åbo

Åbo er den ældste og femte storste by i Finland. Det har været Finlands hovedstad indtil 1812. Åbo har altid haft et vigtigt sted i den finske historie. Byen blev totalt odelagt af den store ild i 1827, men blev genopbygget på begge flodbredder med en ny byplan under arkitekten CL Engels vision.

Turku er en alsidig by, hvor historie og kultur blandes med en trendy livsstil problemfrit. Åbos bedste attraktion er floden Aura og dens banker. Nogle af de store attraktioner som byens museum og kunstgallerier er bygget omkring denne flod. Ett Hem Museum, Åbo Slot, der dateres tilbage til 1280, Automobile og Kommunikationsmuseum, Åbo Katedral (bygget i 1300) og Det Finske Biologiske Museum er et par andre, der skal se steder i Åbo.

Åbo er centrum for musik og kunst i Skandinavien, hvilket er tydeligt i antallet af teatre i byen.

Åbo tilbyder også en bred vifte af restauranter og indkvartering, der passer til alles smag og fungerer som en gateway for at besoge omkringliggende Aland Island og andre Finske byer.

Turku - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tallink Silja

Turku Ferry Port, Linnankatu 91, Turku, 20100, Finland

Viking Line

Viking Line terminal, 1. Linja, Linnansatama, FIN-20100, Finland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!