Tunis færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tunis Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Tunis med AFerry. Færger til Tunis, i Tunesien, er tilgængelige fra Frankri, Italien og Sicilien. Du kan tage en færge til Tunis fra Civitavecchia, Genoa, Marseille, Palermo og Salerno.

Tunis Færgeselskaber

Færger til og fra Tunis drives af Corsica Linea, CTN, Grandi Navi Veloci og Grimaldi Lines. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Tunis, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tunis, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med Corsica Linea og andre virksomheder, der opererer til og fra Tunis er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tunis bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Civitavecchia - Tunis
(Grimaldi Lines)
DKK854
  • Booked: Friday, October 9, 2020
  • Rejs: Wednesday, November 25, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Marseilles - Tunis
(CTN)
DKK4,031
  • Booked: Monday, October 19, 2020
  • Rejs: Wednesday, October 28, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Tunis færgehavn
  • Tunis færgehavn
  • Tunis færgehavn

Om Tunis

Hovedstaden Tunis afspejler landets rige mangfoldighed. Den franske koloniale fortid er stadig tydelig over hele byen og landet, da den forst blev uafhængig i 1956. Den mest bemærkelsesværdige beviser er kokkenet med sin blanding af sofistikerede franske stilarter og arabiske krydderier.

Byen af Tunis indeholder også resterne af det romerske Carthage, mens de romerske ruiner ved Dougga og El Jem er nogle af de fineste i Afrika. Tunis er hjemsted for 1 ud af 10 af landets befolkning, der kombinerer en moderne europæisk stil af træbelagte promenader med en pulserende, atmosfærisk medina opfort af UNESCO som verdensarvssted. Andre Tunis-attraktioner omfatter Zitouna-moskeen (Den Store Moske), den storste i Tunesien eller National Bardo Museum, som huser en af verdens storste samlinger af romerske mosaikker. En anden populær attraktion er National Museum of Carthage.

Tunis - Rutekort

se kort

Havneadresser

CTN

Gare Maritima, 2060 La Goulette, Tunisia

CTN

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Grandi Navi Veloci

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Grimaldi Lines

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Corsica Linea/CTN

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Corsica Linea

Gare Maritime, 2060 La Goulette, Tunisia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!