TT Line

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke TT Line færger til Rostock, Trelleborg og Travemunde. TT Line tilbyder 20 overfarter hver dag og der stræbes på hver af disse at give dig den mest behagelige rejse. AFerry.dk har altid billige TT Line billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle de seneste TT Line priser og afgange.

TT Line Ruter

 • TT Line
 • TT Line
 • TT Line

Ombord TT Line

TT Line færger har en lang række faciliteter ombord for at gøre din rejse uforglemmelig. Du finder butikker, som sælger billigt alkohol og billge parfumer. Du finder restauranter, som serverer buffet, snacks, større måltider og meget mere.

For børn, er der underholding, legeområder og om sommeren vil alle børn modtage en "overraskelse" gratis. Færgerne Nils Holgersson og Peter Pan har et stort udvalg af kahytter for en endnu mere afslappende rejse.

Tag dit kæledyr med

Du kan tage dit kæledyr med på TT Line færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

Check-in Information

Check-in er 1 time før afgang for alle passagerer.

TT Line havne

Tyskland

 • Travemunde

  Port Address: TT-Line, Fähranleger Travemünde, Zum Hafenplatz 1, Lübeck-Travemünde
  23570
  Germany

  Travemunde havn

 • Rostock

  Port Address: Am Warnowkai 8, Rostock-Seehafen
  18147
  Germany

  Rostock havn

Sverige

 • Trelleborg

  Port Address: Terminal Trelleborg (TT-Line), Travemündebron
  S-23122
  Sweden

  Trelleborg havn

Polen

Litauen

video

TT Line YouTube video