Tsushima færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Tsushima med AFerry. Færger til Tsushima, i Japan, er tilgængelige fra South Korea. Du kan tage en færge til Tsushima fra Busan.

Tsushima Færgeselskaber

Færger til og fra Tsushima drives af Kobee. Når du leder efter en færge til Tsushima, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hitakatsu for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Tsushima færger med Kobee er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tsushima bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Tsushima færgehavn
  • Tsushima færgehavn
  • Tsushima færgehavn

Om Tsushima

Beliggende halvvejs mellem Sydkorea og Japan, er Tsushima påvirket fra begge kulturer. Dette gør din oplevelse endnu mere forskelligartet. Øen er kendt for guidet fiskeri- og vandreture, som en del af eventyr pakker.

Tsushima faciliteter

I selve havnen er der kun grundlæggende faciliteter, men du behøver ikke at rejse langt for at finde moderne hoteller og restauranter i havnebyen Izuhara.

Tsushima retninger

Pga. ​​Tsushima's størrelse er færgehavnen i byen Izuhara let tilgængelig fra alle hjørner af øen.

Tsushima - Rutekort

se kort

Havneadresser

Kobee

817-0016 Nagasaki-ken, Tsushima-shi, Izuharamachi Higashizato, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!