Tsugaru Kaikyo Ferries

Tsugaru Kaikyo
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Tsugaru Kaikyo færger til Aomori, Oma og Hakodate i det kendte Tsugarustræde. AFerry.dk har altid de seneste tilbud på Tsugaru Kaikyo færger. Nedenfor kan du se alle Tsugaru Kaikyo ruter, de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check in is at least 90 minutes prior to departure.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Tsugaru Kaikyo Ruter

  • Book færger rundt i Japan
  • Book færger rundt i Japan

  Ombord Tsugaru Kaikyo

  Når først du er ombord på en af Tsugaru Kaikyos færger, vil du blive overvældet over færgens smukhed! Alle kahytter er veludstyrede og luksuriøse nok til at kunne sammenlignes med første klasse hotelværelser. Kvindelige passagerer kan finde et eksklusivt rum, hvor de kan slappe af og der er legeområder for børn. Der er et hundedæk, hvis du har din hund med som kan benyttes for omkring 1.000 yen. Færgen Blue Dolphin er næsten dobbelt så stor som en jumbo jet og tilbyder en service af højeste kvalitet.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!