Trieste færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Trieste med AFerry. Færger til Trieste, i Italien, er tilgængelige fra Albanien. Du kan tage en færge til Trieste fra Durres.

Trieste Færgeselskaber

Færger til og fra Trieste drives af Adria Ferries. Når du leder efter en færge til Trieste, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Brindisi og Cesenatico for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Trieste færger med Adria Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Trieste bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Trieste færgehavn
  • Trieste færgehavn
  • Trieste færgehavn

Om Trieste

Der er masser at se og gore i Trieste, i hoj grad på grund af byens historiske og farverige fortid. Slottene Miramare og San Giusto er et besog værd; Slottet i Miramare er hjemsted for smukke haver og damme, og San Giustos slot huser et museum for våben. Trieste har også mange fine kirker, såsom katedralen San Giusto, basilikaen San Silvestro og templet Hellige Treenighed og St. Spiridio.

Trieste er også hjemsted for nogle interessante arkæologiske rester og steder; Riccardo-bogen stammer fra 33 B.C. og kan ses i Piazzetta Barbacan i byens gamle bydel. Det romerske teater, der ligger ved foden af San Giusto-bakken, er et besog værd; Du kan se de statuer, der plejede at stå i teatret på Town Museum.

Trieste er godt forbundet med resten af Italien og hinsides; Lufthavnen giver daglige afgange til Rom, Milano og Wien, og byens jernbanestation giver fremragende jernbaneforbindelser med nogle af de storre italienske byer.

Trieste er en fantastisk gateway til Norditalien, Slovenien, Albanien, Kroatien og endda Ostrig og er et godt alternativ til Venedig for færger til og fra Grækenland. Du kan sammenligne og finde de billigste færgeoverfarter til rådighed fra og til Trieste med vores nemme at bruge reservationsformular. Nedenfor kan du finde alle Trieste færge rutetider, rejsetider samt vores bedste priser.

Trieste - Rutekort

se kort

Havneadresser

Adria Ferries

SCALO LEGNAMI - VIA DEGLI ALTIFORNI , 34145 TRIESTE, Italy

Grimaldi Lines

Punto Franco Vecchio, 34100, Italy

Minoan Lines

Ufficio Imbarco, Check in Terminal - Via della Rampa, Molo 7, 34123 Trieste, Italy

Trieste Lines

Nuova Stazione Marittima - Molo IV - Trieste, 34135 Trieste, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!