Travemunde færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Travemunde Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Travemunde med AFerry. Færger til Travemunde, i Tyskland, er tilgængelige fra Finland, Letland og Sverige. Du kan tage en færge til Travemunde fra Helsinki, Liepaja, Malmo og Trelleborg.

Travemunde Færgeselskaber

Færger til og fra Travemunde drives af Finnlines, Stena Line og TT-Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Travemunde, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Travemunde, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kiel, Rostock og Sassnitz for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Travemunde færger med Finnlines, Stena Line og TT-Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Travemunde bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Malmö - Travemunde
(Finnlines)
DKK462
  • Booked: Thursday, October 8, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Travemunde færgehavn
  • Travemunde færgehavn
  • Travemunde færgehavn

Om Trelleborg

Trelleborg er Sveriges sydligste by ved Ostersoen. Trelleborg Færgehavn er en af ??de storste færgehavne i Skandinavien, hvor over 2 millioner passagerer passerer gennem havnen hvert år. I det 10. århundrede blev Trelleborg erobret af de danske vikinger. Senere blev den danske kongelige familie gave til en svensk prins Valdemar som en bryllupsgave, men blev senere genoptaget af danskeren og blev afholdt af dem, indtil de mistede hele Skåne Amt til svenskerne i 1658-krigen.

Trelleborg blev en vigtig handelsby i middelalderen med tyske erhvervsdrivende, der kom ind for at handle sildfisk, som findes rigeligt i farvandet omkring Trelleborg, og dens placering på sydspidsen i Sverige gjorde det endnu mere tilgængeligt.

Trelleborg byder på miles af sandstrande og maleriske steder. Nogle af de interessante steder at besoge er Trelleborg Ring Fortress bygget af de danske vikinger omkring det 10. århundrede, stenmegalitiske grave, museer og fristende håndværksbutikker, Trelleborg Museum og Blå Huset, en velbevaret traditionel have.

Travemunde - Rutekort

se kort

Havneadresser

Finnlines

Skandinavienkai, Zum Hafenplatz 1, Travemünde, 23570, Germany

Stena Line

Skandinavienkai, Zum Hafenplatz 1, Travemünde, 23570, Germany

TT-Line

TT-Line, Fähranleger Travemünde, Zum Hafenplatz 1, Lübeck-Travemünde, 23570, Germany

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!