Trasmapi Færger

Trasmapi Færger
Kort

Bestil tilbud

Trasmapi Færger er det selskab, der tilbyder det største antal rejser mellem disse øer og er en af ​​de førende virksomheder inden for inter-ø shipping. For de seneste Trasmapi priser og sejler gange se nedenfor. Klik på din rute for en detaljeret tidsplan.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er 1 time før afgang for alle passagerer.

Ruter:
2
Korteste krydsning:
Formentera - Ibiza
30 min.
Mest populære rute:

Trasmapi Færger Ruter

Tilbud

  • Book færger mellem Ibiza og Formentera
  • Book færger mellem Ibiza og Formentera

Ombord på Trasmapi Færger

Trasmapi har en flåde bstående af fem hurtige og ultra-moderne færger, der alle er udstyret med de højeste standarder. På denne passagertjeneste vil din ferie begynde, idet du træder ombord. Deres færger, Ibiza Jet, Eivissa Jet, Formentera Jet, Jet Espalmador og Cala Saona kan alle rumme mellem 250 og 350 passagerer. Trasmapi's hurtigste færge Jet Espalmador er i stand til at sejle op til 31 knob, mens de andre færger sejler mellem 19 og 28 knob.

Alle Trasmapi færger tilbyder meget komfortable siddepladser, airconditioning og self service drikkevarer og snacks eller en bar. De er alle kørestolsbruger-venlige. Alle deres færger, med undtagelse af deres hurtigste fartøj Jet Espalmador, tilbyder også udendørs siddepladser, så du kan arbejde på din tan selv på båden!


Uanset hvilken færge du rejser med på strækningen Ibiza-Formentera med Trasmapi, vil du have en fantastisk tur!

video

Trasmapi Færger YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!