Trapani Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Trapani med AFerry. Færger til Trapani, i Sicilien, er tilgængelige fra Aegadian Islands. Du kan tage en færge til Trapani fra Favignana.

Trapani Færgeselskaber

Færger til og fra Trapani drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Trapani, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Catania, Messina og Palermo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Trapani færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Trapani bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Trapani Ruter

 • Liberty Lines driver færgerovergange på ruten Favignana - Trapani
  14 krydsninger dagligt
  25 min.
  Få Pris
 • Levanzo til Trapani / Trapani til Levanzo
  Liberty Lines driver færgerovergange på ruten Levanzo - Trapani
  12 krydsninger dagligt
  25 min.
  Få Pris
 • Marettimo til Trapani / Trapani til Marettimo
  Liberty Lines driver færgerovergange på ruten Marettimo - Trapani
  3 krydsninger dagligt
  1 hr 5 min.
  Få Pris
 • Nice til Trapani / Trapani til Nice
  sjældne overfarter
  18 hr 15 min.
  Få Pris
 • Pantelleria til Trapani / Trapani til Pantelleria
  Liberty Lines driver færgerovergange på ruten Pantelleria - Trapani
  6 krydsninger ugentligt
  2 hr 10 min.
  Få Pris
 • Toulon til Trapani / Trapani til Toulon
  1 krydsninger ugentligt
  19 hr
  Få Pris
 • Trapani Ferries
 • Trapani Ferries
 • Trapani Ferries

Om Trapani

Trapani Ferry Port ligger på Siciliens vestkyst og er en stor fisker- og færgehavn. Selv i dag er den storste indtægtskilde for de lokale beboere stadig fiskeri og konserves (især tunfisk) sammen med koral, salt, marmor og marsalavin. Miles og miles af strande gor Trapani til den perfekte by til solfangere, og de lavvandede vand giver et godt sted at svomme for små born. De smukke uretårne og vindmoller udgor skylinen, og det er kun en lille del af, hvad Trapani handler om.

En gammel, men moderne by, Trapani er hjemsted for romanske og renæssancebygninger, såvel som mange kirker. I denne rige historie finder du moderne butikker og faciliteter, herunder en overflod af restauranter ved stranden.

Meget af Trapani har barokke stil bygninger overalt, nogle af de bemærkelsesværdige er kirken Saint Agostino, kirken af Santa Maria di Gesu, Tritons springvand og Palazzo della Giudecca. Trapani er også kendt for seafood delikatesser og andre sicilianske retter.

Butikker i Trapani er normalt åbne fra kl. 8.30 eller 9.00 til 13.00, bryde til frokost og genåbne igen fra kl. 16.00 til kl. 19.30 eller kl. - lordag Om mandagen er butikkerne generelt kun åbne om morgenen og lukket hele dagen sondag.

Trapani - Rutekort

se kort

Havneadresser