TransEuropa Ferries

TransEuropa Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke TransEuropa færger mellem Ostend og Ramsgate. TransEuropa's færger er af højeste kvalitet og tilbyder en lang række faciliteter. AFerry.dk har altid billige TransEuropa billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle TransEuropa ruter, de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er 1 time før afgang for alle passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

TransEuropa Ferries Ruter

  • Book færger til Belgien og England
  • Book færger til Belgien og England

  Information for rejsende

  TransEuropa's færger tager ikke fodpassagerer.


  Ombord TransEuropa

  TransEuropa har i øjeblikket 6 færger som alle er indrettet til at give en varm og hyggelig stemning. I a la carte restauranten kan du nyde traditionel engelsk, belgisk eller italiensk mad eller du kan finde lette snacks i bistroen eller baren, der også serverer forskellige vine og drinks. Du kan se film i de rummelige lounges eller nyde en mere stille overfart i en privat kahyt.

  Om TransEuropa

  TransEuropa's største færge er Eurovoyager, som vejer 12110 ton. Den har plads til op til 1250 passengers, 127 biler og kan sejle op til 21 knob.


  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!