Toyo - Tokushima færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    17 hr 35 min.

Toyo til Tokushima er en indenrigsrute i Japan, med Ocean Tokyu Ferry.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Toyo og Tokushima. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Toyo til Tokushima - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Toyo til Tokushima rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Tokyo

Tokyo, hovedstaden i Japan og faktisk det største byområde i verden, er uden tvivl et trækplaster for mange turister fra hele verden. Udover det stress og jag du vil finde i distrikter som Akihabara og Shibuya, er der også op til flere forholdsvis fredlige områder som the Imperial gardens eller keramikbutikker og markeder i Asakusa.


Om Tokushima

Tokushima er hovedstaden i Tokushima Prefecture på øen Shikoku med et befolkningstal på næsten 300.000. Den historiske by, som er bygget på succesen af Indigo farvestoffet, følger opbygningen af en typisk japansk slots-by og er berømt for dens årlige dansefestival.

Beliggenhed

Havnen er beliggende tæt på Tokushima togstation, hvorfra du let kan komme til de største byer i Japan. Bus og taxi-tjenester er tilgængelige fra togstationen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!