Toulon færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Toulon Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Toulon med AFerry. Færger til Toulon, i Frankri, er tilgængelige fra De Baleariske oer, Korsika og Sardinien. Du kan tage en færge til Toulon fra Ajaccio, Alcudia, Bastia, Ile Rousse, Porto Torres og Porto Vecchio.

Toulon Færgeselskaber

Færger til og fra Toulon drives af Corsica-Sardinia Ferries. Når du leder efter en færge til Toulon, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Marseille, Nice og Savona for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Toulon færger med Corsica-Sardinia Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Toulon bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Alcudia - Toulon
(Corsica-Sardinia Ferries)
DKK1,228
  • Booked: Thursday, October 15, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 - Saturday, October 31, 2020
  • Personbil + 1
  • Toulon færgehavn
  • Toulon færgehavn
  • Toulon færgehavn

Om Toulon

Toulon er en fascinerende by med en smuk havn og Mont Faron i baggrunden. Kabelbiler er til rådighed for Mont Faron, med fantastisk panoramaudsigt og til zoologisk have. Den gamle bydel er et fodgængerområde med gamle springvand, pladser, daglig marked, terrassekafeer og en stærk provencalsk stemning. Toulon byder på atmosfæriske middelalderlige gader, en livlig fodekultur påvirket af et stort nordafrikansk samfund og smukke sandstrande.

Toulon byder på et bredt udvalg af historiske steder, aktiviteter og udflugter som musikfestivaler, det moderne kunstmuseum , Navalmuseet og katedralen. Ste. Sanary sur Mer, Le Pradet og la Valette du Var er tre smukke landsbyer omkring Toulon værd at besoge.

Desuden er der i Toulon mange gode butikker, indkobscentre, antikvitetsforretninger og markeder samt restauranter og natklubber . Smukke sandstrande er kun 20 min. Fra byens centrum og er udstyret til alle sportsgrene, og der er også bådture til rådighed. Den store havn i Toulon er en militærhavn og Middelhavet base af den franske flåde, men det er også en marina for private både og færger til Korsika og Sardinien.

Toulon - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime (Port de Commerce), 83000 Toulon, France

Corsica Linea

Gare Maritime (Port de Commerce), 83000 Toulon, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!