Tokyo havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Tokyo med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Tokyo til Kitakyushu og Tokushima.

Tokyo Færgeselskaber

Færger til og fra Tokyo drives af Ocean Tokyu Ferry. Når du leder efter en færge til Tokyo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Tokyo færger med Ocean Tokyu Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tokyo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Tokyo havn
  • Tokyo havn
  • Tokyo havn

Om Tokyo

Tokyo, hovedstaden i Japan og faktisk det største byområde i verden, er uden tvivl et trækplaster for mange turister fra hele verden. Udover det stress og jag du vil finde i distrikter som Akihabara og Shibuya, er der også op til flere forholdsvis fredlige områder som the Imperial gardens eller keramikbutikker og markeder i Asakusa.

Tokyo faciliteter

Denne havn har alt det man kan forvente af en moderne terminal, bl.a. toiletter og automater med snacks.

Tokyo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Ocean Tokyu Ferry

Tokyo Port Ferry Terminal, 4-8-6 Ariake, Koto-ku, Tokyo, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!