Tokushima havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Tokushima med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Tokushima til Tokyo.

Tokushima Færgeselskaber

Færger til og fra Tokushima drives af Ocean Tokyu Ferry. Når du leder efter en færge til Tokushima, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Tokushima færger med Ocean Tokyu Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tokushima bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Tokushima havn
  • Tokushima havn
  • Tokushima havn

Om Tokushima

Tokushima er hovedstaden i Tokushima Prefecture på øen Shikoku med et befolkningstal på næsten 300.000. Den historiske by, som er bygget på succesen af Indigo farvestoffet, følger opbygningen af en typisk japansk slots-by og er berømt for dens årlige dansefestival.

Tokushima retninger

Havnen er beliggende tæt på Tokushima togstation, hvorfra du let kan komme til de største byer i Japan. Bus og taxi-tjenester er tilgængelige fra togstationen.

Tokushima - Rutekort

se kort

Havneadresser

Ocean Tokyu Ferry

Tsudakaigancho, 9-5, Tokushima, Tokushima Prefecture, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!