Tirrenia

Tirrenia Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Tirrenia færger til Napoli, Palermo, Porto Torres og mange andre spændende destinationer! Tirrenia tilbyder noget for alle og har til mål at give dig den bedste og mest behagelige rejse. AFerry.dk har altid billige Tirrenia billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle Tirrenia ruter og de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 60 minutter før afgang for gående passagerer og mindst 90 minutter (Genova 120 minutter) før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
18
Korteste krydsning:
Arbatax - Cagliari
5 hr
Mest populære rute:

Tilbud

Tirrenia Ferries Ruter

  • Book færger til Italien, Sicilien og Sardinien
  • Book færger til Italien, Sicilien og Sardinien

Ombord Tirrenia Ferries

Alle Tirrenia færger tilbyder en lang række faciliteter ombord, blandt andet luksuriøse lounges, panorama udsigt, barer, restuaranter, butikker og underholdning. Der er også et udvalg af rummelige kahytter.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!