Tilos Færger

Kort

Bestil tilbud

Tilos Ruter

Bestil en færge til Tilos med AFerry. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Tilos til Nisyros, Rhodes og Symi.

Tilos Færgeselskaber

Færger til og fra Tilos drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Tilos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tilos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Tilos færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tilos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Tilos Ferries
  • Tilos Ferries
  • Tilos Ferries

Om Tilos

Tilos er en lille o i den græske Dodekanesiske ogruppe, der ligger mellem Kos og Rhodos. Hovedporten på oen Tilos er byen Livadia, en lille fiskerihavn, der har et særligt krav til berommelse; Bones af den forhistoriske dværg elefant blev fundet i byens Kharkadio Cave. På vej ud af byen er også de imponerende ruiner af det venetianske slot Mesaria.

Tilos selv er kendt for sin unikke venlige atmosfære og overflod af lokale dyreliv, herunder fisk og fugle; Oens vandreture og helligdomme er perfekte aktiviteter, hvis du elsker naturen og naturen. Livadia og hovedstaden Megalo Chorio har ligesom de fleste andre byer i de græske oer fantastiske taverner og caféer, der hjælper dig med at absorbere den græske kultur ved at servere lokale specialiteter og traditionel græsk billetpris.

Tilos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Blue Star Ferries

Livadia, Limani Tilou, 85002, Greece

Dodekanisos Seaways

Livadia,Limani Tilou, 85002, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!