Terracina Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Terracina med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Terracina til Ponza.

Terracina Færgeselskaber

Færger til og fra Terracina drives af NLG. Når du leder efter en færge til Terracina, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Terracina færger med NLG er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Terracina bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Terracina Ferries
  • Terracina Ferries
  • Terracina Ferries

Om Terracina

Terracina er en by i provinsen Latina og ligger kun 35 miles sydost for Rom i bil. Du vil finde en smuk strand og en vidunderlig udsigt der. Byen er fuld af historie, med fantastisk romersk arkitektur rundt omkring. Terracina er en by på Italiens vestkyst. Det er kun 35 mil korsel fra Rom, og ville gore en god dagstur eller by at stoppe ved under en tur i Italien. Byen er meget charmerende og har en masse historie og romersk arkitektur. Vejene er smalle og lavet af brosten, der er ruiner af et mosaik-dækket Capitolium, rådhuset, en katedral, et romersk tempel og mange flere ruiner at udforske.

Det har også en fantastisk strand langs hele byen. Selvom det er populært på grund af storrelsen af stranden, bor du ikke finde det for overfyldt. Fra byen vil du også have den bedste udsigt over Mount Circeo - en skæv stenformation der stiger ud af havet. Mange besogende kan lide at se solopgangen over Mount Circeo, da det giver en betagende udsigt.

Terracina - Rutekort

se kort

Havneadresser

Navlib

Via del Molo, 40, 04019, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!