Vilkår og betingelser

Regler og retningslinjer mellem bruger (kunden) og AFerry Ltd. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt for du bruger denne hjemmeside til at lave en booking.

Du accepterer vore Vilkår og Betingelser ved at benytte denne hjemmeside uden kvalificering. Hvis du er uenig i dele af Vilkår og Betingelser er du ikke berettiget til at benytte hjemmesiden på nogen måde eller lave en booking.

Administrer dine bestillinger og kontakt os

Hvis du allerede har lavet en booking hos os, finder du kontaktoplysninger på din reservationsbekræftelses email. Alternativt kan du logge ind på Min konto for at se, ændre eller annullere dine bookinger. For yderligere sporgsmål, send os en besked fra din AFerry-konto. Beskeder sendes direkte til vores kundeserviceteam, og en rådgiver vil være til rådighed for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Denne hjemmeside stilles til rådighed af AFerry Ltd, hvis registrerede adresse er 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England.

Ændringer i Vilkår og Betingelser

AFerry Ltd forbeholder sig ret til fra tid til anden og uden varsel, at ændre eller opdatere Vilkår og Betingelser relaterende til anvendelse af hjemmesiden. Vedvarende brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer i Vilkår og Betingelser konstituerer din accept af ændringerne.

Ophavsret og varemærker

Denne hjemmeside og dets indhold, inklusiv tekst og grafik, er underlagt loven om ophavsret og må ikke kopieres, gengives, publiceres, uploades, transmitteres eller på anden måde distribueres uden skriftlig tilladelse fra AFerry Ltd Du må dog benytte indhold fra denne hjemmeside til personlig og ikke-kommerciel brug.

Al materiale på denne hjemmeside er ejet af AFerry Ltdeller dets partnere, medmindre det er specificeret som tilhorende en tredjepart. Navnet AFerry og alle The Travel Gateways andre varemærker, logoer og grafik udstillet på hjemmesiden er registrerede varemærker for AFerry Ltd eller dets partnere. Andre virksomheders produkter eller services angivet på hjemmesiden kan være ejet af deres respektive ejere.

Du indvilger i ikke at transmittere nogle hjemmesider, data eller indhold fundet på denne portal til en anden computer, server, hjemmeside eller andet medium for massedistribution eller nogen form for kommerciel anvendelse. Du accepterer, at du ikke vil benytte nogle hardware, software eller rutine, der kan forstyrre eller forsoge at påvirke denne hjemmesides retmæssige funktion.

Anvendelse af hjemmeside

Du er kun berettiget til at benytte denne hjemmeside til at foretage lovlige reservationer eller kob, og må ikke benytte hjemmesiden til andre formål inklusiv -uden begrænsning- enhver spekulativ, falsk eller bedragerisk reservation eller enhver reservation foretaget på basis af forventet behov.

Du indvilger i ikke at foretage handlinger, som på nogen måde kan udove uhensigtsmæssigt pres på vores infrastruktur og som må anses for at være urimelige eller ude af proportion med de fordele, som AFerry Ltd har af din brug af hjemmesiden.

Du invilger i udelukkende at benytte reserveringsfaciliteterne på denne hjemmeside til at foretage lovlige reservationer eller kob for dig selv eller andre personer på hvilkes vegne, du er autoriseret til at handle. Du forstår at overdreven brug eller misbrug af rejse- og reservationsfaciliteterne på denne hjemmeside kan resultere i, at du vil blive nægtet adgang til disse faciliteter.

AFerry Ltd accepterer intet erstatningsansvar, når det kommer til dine muligheder for at få adgang til, at benytte hjemmesiden på et hvilket som helst tidspunkt, enhver afbrydelse i forbindelsen eller manglende evne til at færdiggore transaktioner. AFerry Ltd garanterer ikke, at hjemmesiden er fri for computervira, bugs eller andre forhold som kan medfore tab eller skade.

Indhold af hjemmesiden

AFerry Ltd tilbyder generel information på hjemmesiden udelukkende i form af vejledning. Bemærk venligst, at AFerry Ltd forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt, at ændre dele af hjemmesiden eller dens indhold inklusiv udvalget af rederier, faciliteter, information, database eller indholdet generelt. Især hvad angår krav til pas, visa og vaccinationer kan AFerry Ltd ikke garantere at informationerne på hjemmesiden altid er opdaterede og gyldige og det er derfor dit eget ansvar altid at sikre, at du kender til og efterlever relevante krav til pas, visa og vaccinationer.

AFerry Ltd garanterer ikke at informationerne på denne hjemmeside (inklusiv, uden begrænsning; priser, beskrivelser og datoer) er uden fejl eller udeladelser, men vi vil gore al rimelig indsats for at rette fejl eller udeladelser så hurtigt som muligt, såsnart disse er blevet bragt til vores opmærksomhed.

Brugerinformation

Du indvilger i at være bundet af folgende forpligtelser uden begrænsning: Du accepterer finansielt ansvar for alle transaktioner foretaget i dit navn eller din konto. Du står inde for at alle informationer omkring dig selv og medlemmer af din husstand er sande og præcise.

Links til tredjepartshjemmesider

Denne hjemmeside indholder hyperlinks til eksterne hjemmesider ejet og drevet af tredjepartsfirmaer. AFerry Ltd har intet ansvar med hensyn til præcision, kvalitet og fuldstændigheden af information indeholdt på sådanne tredjepartshjemmesider. Ethvert indhold på sådanne tredjepartshjemmesider influerer ikke på produkter, services eller informationer tilbudt af AFerry Ltd. Hvis du har nogle bekymringer over eller indvendinger til eksterne links, beder vi dig rette henvendelse til disse hjemmesiders webmater.

Reservationer:

Så snart en booking er gennemfort på vores hjememside, og vi har modtaget fuld betaling, som er accepteret af AFerry Ltd, vil vi sende en email-bekræftelse, indeholdende alle detaljer om din booking. Email-bekræftelsen indeholder dit bookingsnummer, som du skal fremvise sammen med relevant foto-ID for boarding for at modtage dine billetter. Bookinger kan betales enten via kredt- eller Dankort, og der vil være kortgebyrer for visse korttyper.

AFerry Ltd vil opkræve et minimumsgebyr på 300 DKK/?40 per booking for alle ændringer eller annulleringer foretaget for afrejse i tillæg til alle gebyrer fra selskabet.

Alle priser er baseret på koretojstype, storrelse, antal passagerer, ruter, afgangstider, rejseperiode og dato og er alle med forbehold for tilgængelighed.

Visse priser er underlagt begrænsede faciliteter eller services inklusiv mangel på kahytter ombord, mulighed for at medbringe koretoj, dimension på koretojet, antal af passagerer eller manglende mulighed for at medbringe kæledyr. Tjek venligst disse forhold for booking.

Transport af kæledyr mellem europæiske lande må foretages i henhold til kravene i de respektive lande og der vil være gebyrer på visse services. Tjek venligst for du laver din booking og sog altid råd hos din dyrlæge.

AFerry Ltd tilbyder bookingsfaciliteter for den storste del af billetterne og du vil modtage en email-bekræftelse straks efter, at bookingen er blevet accepteret.

Der er en række billettyper, som er foretaget via forelobig booking med det relevante selskab, og det vil derfor være nodvendigt at kontakte vores kundeservice for at færdiggore bookingen.

AFerry Ltd forbeholder sig ret til at ændre billetpriserne som folge af ændrede forhold i markedet (f.eks. valutakursændringer, olieprisændringer og lovgivningsforhold) eller ogede priser fra rederierne.

AFerry Ltd er ikke erstatningsansvarlig, hvis du kommer for sent til afrejse, misbruger betingelserne for bookingen eller bliver for en længere periode end bookingen tillader. Den fulde pris for den relevante booking vil blive opkrævet.

Alle afgangs- og ankomsttider er givet af rederiet og er alle opgivet i lokal tid. Det anbefales at tjekke afgangstidspunkt med AFerry Ltd's kundeservice eller rederiet for afrejse.

AFerry Ltd kan ikke accepetere noget erstatningsansvar for afbrydelser eller ændringer til din rejse som folge af vejrforhold, tidevandsforhold eller andre forhold. Kundeservice vil forsoge at informere dig om ethvert væsentlig forhold, som eventuelt kan have indflydelse på din rejse, men tjek venligst selv rejseforholdene for afgang.

AFerry Ltd kan ikke acceptere noget erstatningsansvar for ændringer i service undervejs inklusiv brug af andre færger eller aflysning af faciliteter og services ombord.


Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!