Termoli Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Termoli med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Termoli til Tremiti.

Termoli Færgeselskaber

Færger til og fra Termoli drives af NLG. Når du leder efter en færge til Termoli, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Termoli færger med NLG er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Termoli bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Termoli Ferries
  • Termoli Ferries
  • Termoli Ferries

Om Termoli

Termoli ligger ved Adriaterhavskysten i Italien i provinsen Campobasso. Byen er kendt som en fiskerby og som en dejlig badeby. Termoli har en godt restaureret gamle bydel. I den gamle bydel finder du ombyggede huse i en række pastelfarver, en katedral samt et slot. Termoli har maleriske strande og rent vand. Langs stranden finder du palmer, restauranter og barer.

Termoli - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tirrenia di Navigazione

Interno Porto - Molo Di Nord Est, 86039 - Termoli, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!