Termini Imerese Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Termini Imerese Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Termini Imerese med AFerry. Færger til Termini Imerese, i Sicilien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Termini Imerese fra Civitavecchia og Napoli.

Termini Imerese Færgeselskaber

Færger til og fra Termini Imerese drives af Grandi Navi Veloci. Når du leder efter en færge til Termini Imerese, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Catania, Messina og Palermo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Termini Imerese færger med Grandi Navi Veloci er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Termini Imerese bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Termini Imerese Ferries
  • Termini Imerese Ferries
  • Termini Imerese Ferries

Om Termini

Termini Imerese færgehavn ligger på Siciliens nordkyst, mindre end 40 km ost for hovedstaden, Palermo, og fungerer som en alternativ havn til Palermo selv. Termini Imerese er en lille, men charmerende siciliansk by, der er bygget i et historisk område, der er befolket siden hektiske tider, med meget historie, kunst og kultur. Ruinerne af den gamle Himera (del af Grækenland) ligger kun 5 km væk, og byen er hjemsted for nogle dejlige restauranter samt nogle fine kirker.

Termini Imerese - Rutekort

se kort

Havneadresser

Grandi Navi Veloci

Lungomare Cristoforo Colombo, 90018 Termini Imerese, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!