Terceira / P. Vitoria Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Terceira / P. Vitoria med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Terceira / P. Vitoria til Ponta Delgada og V. Praia.

Terceira / P. Vitoria Færgeselskaber

Færger til og fra Terceira / P. Vitoria drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Terceira / P. Vitoria, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Terceira / P. Vitoria færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Terceira / P. Vitoria bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Terceira / P. Vitoria Ferries
  • Terceira / P. Vitoria Ferries
  • Terceira / P. Vitoria Ferries

Om Terceira / P. Vitoria

Praia da Vitoria (P. Vitoria) er beliggende på ostkysten af ??den portugisiske o Terceira, en af ??de oer i oerne på Azorerne, en gruppe oer 850 miles vest fra den portugisiske kyst. Terceira er en af ??oens oer med omkring 56.000 indbyggere. Terceira Island byder på betagende natur og dramatiske kystlinjer, der er perfekte til dedikerede vandrere, og steder som Miradouro do Facho tilbyder fantastisk udsigt over havnebyen Praia da Vitoria. Praia da Vitoria har asfalterede gader og bygninger med hvide vægge, mange med rode fliser eller lyse farver. Den nærliggende strand, Prainha da Praia da Vitoria, er betagende og fuld af solbadning i sommermånederne.

Terceira / P. Vitoria faciliteter

Området omkring havnen i Praia da Vitoria har en bred promenade med forskellige butikker, caféer og restauranter, mens en kort gåtur til byen er et traditionelt torv med yderligere faciliteter.

Terceira / P. Vitoria - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Cais - Praia Vit.ª, 9760 - Praia da Vitória, Ilha Terceira, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!